Highlights fra udviklingskonferencen om musik og sundhed: Stor interesse for anvendelse af musik i sundhedsvæsenet - Sanfi, Ilan; Kolind, Inge (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2019)
I denne artikel giver vi et kort oprids af highlights fra Tænketanken Musik & Sundheds udviklingskonference, som blev afholdt hos Koda i København den 5.9. 2019. Formålet med udviklingskonferencen var at samle udvalgte politikere, beslutningstagere, hospitalsledelser, sundhedspersonale, patientforeninger, virksomheder, forskere, musikterapeuter, komponister med flere med henblik på at diskutere udfordringer og løsninger forbundet med at kunne omsætte visionen om at udbrede musik i sundhedssystemet til handling.