Why I’m No Longer Talking to White People About Race - Hulthin Andersen, Anne Cathrine (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2020)
Eddo-Lodge, Reni 2017: Why I’m No Longer Talking to White People About Race. Bloomsbury Publishing: London, UK. Bogen er skrevet i 2017 af journalist Reni Eddo-Lodge. Bogen sætter fokus på hvordan racisme er påvirket af politiske og mediebestemte diskurser, og hvordan sorte menneskers stemmer bliver overhørt i den offentlige debat i Storbritannien. Bogens titel stammer fra et blogopslag, som Eddo-Lodge skrev i 2014, hvilket man kan læse fuldt gengivet i bogens forord (s. ix). Eddo-Lodge nævner som det første i blogopslaget – og i bogen – at hun dog ikke mener alle hvide, når hun skriver ”why I’m no longer talking to white people about race” - kun de hvide, som ikke anerkender, at strukturel racisme finder sted i det moderne samfund.