Musik for borgere og personale - et sognearrangement med operamusik - Mikkelsen, Anne (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2020)
Hvert år planlægges en række kulturelle arrangementer på Sødisbakke i samarbejde med sognepræst Cicilie Poulsen. Sødisbakke er et specialpædagogisk bo- og aktivitetstilbud for voksne med betydelig og varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Arrangementerne indeholder ofte musikalske elementer, hvilket også var tilfældet med den sogneformiddag, der fandt sted før corona brød ud. En klassisk koncertoplevelse, som gav plads til refleksion over musikkens påvirkning og indflydelse på mennesker med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.