Stafetten: En musikterapeut beretter - inspireret af en interesseret fagkollegas spørgsmål - Storm, Sanne (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2020)
Spørgsmål: Signe Marie Lindstrøm: Vil du fortælle om udfordringer og landvindinger i processen med at udvikle et helt nyt klientområde med stemmebaseret musikterapi: kvinder med fødselsdepression? Hvordan arbejder du konkret med kvinderne, og har stemmearbejde særligt potentiale og/eller kontraindikationer med denne klientgruppe? Er der særlige forhold, der gør sig gældende i dette arbejde i et øsamfund som Færøerne? Og hvor finder du selv inspiration og udviklingsrum til dit eget procesarbejde med stemmen?