Netværksgruppen for musikterapeuter inden for specialområdet i Midtjylland (tidligere Aarhus Amt) - Olsson, Anne-Margrethe Manna (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2018)
Jeg er blevet spurgt, om jeg vil beskrive min oplevelse af betydningen af netværksgruppen indenfor specialområdet. Det vil jeg gerne. Netværksgruppernes funktion rækker i min optik langt udover det faglige indhold. Indledningsvis vil jeg beskrive gruppens formelle form, formål og indhold og til slut runde af med mine personlige overvejelser.