Musikterapi i tværfaglig udredning og rådgivning - Irgens-Møller, Ingrid (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2018)
Siden 1. januar 2017 har tre af musikterapeuterne på Institut for Kommunikation og Handicap (IKH), Region Midtjylland haft en ny og anderledes opgave ved siden af den musikterapeutiske behandling af børn med handicap, som de hver især har varetaget i over 20 år. IKH er blevet VISO1 leverandør til hele landet og yder udredning samt rådgivning til fagfolk og familier vedrørende førskolebørn med svære kommunikative, sociale, udviklingsmæssige eller motoriske vanskeligheder.