Glimt fra en psykiatriforskers logbg gennem et femårigt forskningsprojekt: Eksempel på en rejse med udfordringer - Nygaard Pedersen, Inge (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2020)
Denne artikel fokuserer på mine oplevelser af og refleksioner over udfordringer, jeg mødte i et forskningsprojekt i psykiatrien i Danmark. Projektet startede i efteråret 2015 og er nu ved at blive afrapporteret. Da der er fokus på mine egne oplevelser, har jeg valgt ikke at nævne navne på medarbejdere, men udelukkende funktioner. Der er tidligere udgivet en protokolartikel vedrørende projektet (Pedersen et al. 2019). To artikler om de kvantitative og kvalitative resultater er under udarbejdelse.