En dag på et akut sengeafsnit på Psykiatrisk afdeling Aabenraa - Bloch, Naja Henriette (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2020)
Siden marts 2018 har jeg arbejdet 16 timer om ugen på to sammenhængende voksenpsykiatriske sengeafsnit i Aabenraa og 16 timer på den ældrepsykiatriske afdeling. Det første år i en projektstilling og siden som fastansat. Nedenstående er en sammenskrivning af hændelser i løbet af min ansættelse for at give et billede af, hvordan en dag i voksenpsykiatrien kan se ud.