Lancering af Aase Marie Ottesens web-manual: om brug af sang og musik i demensrehabilitering - Stenderup Nielsen, Anja (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2020)
Manualen er en samlet pakke, der henvender sig til de forskellige støttepersoner omkring den demensramte. Målgruppen eraltså pårørende, plejepersonale, tværfagligt personale, undervisere, faglige vejledere og ledere på demensområdet. Den er funderet i en personcentreret tilgang til demensramte, er inspireret af musikterapeutisk teori, og kan bruges både i udviklingen af egen praksis og til undervisning.