Redaktionelt - Redaktionen (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2021)
Velkommen &l e.erårsudgaven af Tidsskri.et Dansk Musikterapi. Vi håber, at du her i bladet vil ﬁnde gode læseoplevelser og ny inspira&on &l dit arbejdsliv.