Stafetten: En musikterapeut beretter - inspireret af en interesseret fagkollegas spørgsmål - Højlund Smalbro, Nanna (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2021)
I maj 2019 blev jeg ansat i en 50% stilling på Hospice Djursland. I ansættelsen var der en forventning om, at jeg ville være med på holdet, når børne- ungehospicet skulle åbne. Det har jeg ikke på noget tidspunkt været i tvivl om, at jeg meget gerne vil. Udover de 18 timer på Hospice Djursland, har jeg nu også 7 timer på Strandbakkehuset. Det er et nyt hus, som er blevet bygget i umiddelbar forlængelse af Hospice Djursland. Hvert sted har sin egen personaleflok, kun med enkelte tværgående medarbejdere. Så selvom vi ligger tæt og er under samme paraply, er det forskellige specialer, og vilkårene i de to huse er også meget forskellige.