Den ny bestyrelses hjertesager - nu og i fremtiden - Falk, Marie (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2021)
Bestyrelsens medlemmer kommer fra forskellige musikterapeutiske arbejdsområder og har forskellig både faglig og personlig erfaring, viden, indsigt, evner og netværksforbindelser. Vi ønsker alle at bidrage med det vi kan og har, for at fremme universitetsuddannede musikterapeuters vilkår.