Music Therapy in Children and Young People’s Palliative Care : Anna Ludwig (red.) (2019). Jessica Kingsley Publishers, London. 184 sider. Pris: 206,76 kr. (paperback), 142 kr. (e-bog). - Højlund Smalbro, Nanna (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2021)
Bogen indeholder 10 kapitler skrevet af forskellige musikterapeuter, som bidrager med erfaringer fra hver deres praksis indenfor palliation med børn og unge. De kommer vidt omkring, og man finder både beskrivelser af specifikke teknikker til bestemte patienter, vejledning i hvordan man samarbejder i tværfaglige teams, evalueringsmetoder, og hvordan musikterapi kommer ’ud over scenekanten’ og bliver synligt i samfundet.