Ny forskning i musikterapi: Januar 2021 - august 2021 - Ochsner Ridder, Hanne Mette (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2021)
I Ny forskning i musikterapi får du en kort opdatering over hvad der har rørt sig i musikterapiforskningsmiljøet på Aalborg Universitet i halvåret Januar 2021 - august 2021. Herudover får du indblik i den nyeste internationale forskning i musikterapi eller forskning som har relevans for faget.