Øjebliksbilleder fra musikterapien - Irgens-Møller, Ingrid; Skou Rydahl, Kirstine (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2021)
ØJebliksbilleder Fra Musikterapien er en ny serie i tidsskriftet Dansk Musikterapi, hvor vi viser små klip fra hverdagen. Det er små historier, der viser de stunder, hvor musikterapien skaber glæde, autonomi, skønhed, kontakt eller selvværd hos vores klienter eller tænder lys i øjnene blandt nogle af de mennesker, som har det allersværest i vores samfund.