Doserede forsinkelser i levende, receptiv musikterapi på hospice - Falk, Marie (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2021)
I løbet af de sidste 8 år har jeg arbejdet som musikterapeut på tre forskellige hospicer i Danmark1 . Her har jeg utallige gange oplevet, hvordan receptiv musikterapi med levende musik kan give ro, lindring og velvære til patienter og pårørende. Når jeg spiller og synger i mit arbejde, anvender jeg min viden om entrainment meget bevidst for bedst muligt at kunne følge patienten og hjælpe til optimal lindring.