Musikterapi på neonatal: et tilbud til forældre - Christensen, Charlotte Knygberg (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2022)
I artiklen kan du læse om forfatterens musikterapeutiske arbejde på en neonatalafdeling.