Mere og mere musikterapi i psykiatrien: Netværksmøde i MIP-gruppen - Østergaard Callesen, Bente (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2024)
Marielund, Døgncenter for Socialpsykiatri i Kolding, lagde d. 1. marts ’24 hus til et netværksmøde for MIP – Musikterapeuter i Psykiatrien. Her mødtes 15 musikterapeuter fra hele landet til faglig udveksling og en nyetablering af det ’gamle MIP forum’. Vi kunne have været det dobbelte, hvilket vidner om at musikterapi i psykiatrien vokser og finder fodfæste på flere og flere arbejdspladser rundt om i landet.