Ny forskning i musikterapi: september 2021 - februar 2022 - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2022)
Professor Hanne Mette Ochsner Ridder giver et oprids af den nyeste danske og internationale forskning.