Stafetten: En musikterapeut beretter - inspireret af en interesseret fagkollegas spørgsmål - Ehlers, Kasper Spring (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2022)
Kasper Ehlers fortæller om sit musikterapeutiske arbejde med gravide som oplever angst