Musikreisen in innere Räume - Bonde, Lars Ole (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2023)
Professor i musikterapi Lars Ole Bonde anmelder biografien om Helen Bonny og om hendes personlige og akademiske vej frem til udviklingen af GIM-metoden(Guided Imagery and Music).