Portraits of everyday practice in music therapy - Buchhave, Sofie (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2023)
Sofie Buchhave anmelder antologien Portraits of everyday practice in music therapy af Noah Potvin og Kate Myers-Coffman (2023).