Ny forskning i musikterapi - Ochsner Ridder, Hanne Mette (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2024)
I Ny forskning i musikterapi får du en kort opdatering over hvad der har rørt sig i musikterapiforskningsmiljøet på Aalborg Universitet i halvåret september 2023 - februar 2024. Herudover får du indblik i den nyeste internationale forskning i musikterapi eller forskning som har relevans for faget.