Bamses Molodi: En aktivitet for voksne med udviklingshandicap - Klejs Rasmussen, Inge; Mikkelsen, Anne (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2024)
Med denne artikel ønsker vi at synliggøre vores samarbejde omkring et projekt med figuren Bamse. Hver uge oplever vi solstrålehistorier sammen med beboerne på forskellig vis. Vi ønsker at dele disse både rørende, bevægende og livsbekræftende oplevelser og forhåbentlig inspirere andre til også at inddrage dramapædagogiske elementer i deres musikterapeutiske arbejde.