Kulturel ydmyghed i internationale projekter - Helander, Sarah (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2023)
Musikterapeut Sarah Helander beretter om sit arbejde med at opstarte en musikskole for børn og voksne i en flygtningelejr uden for Athen, Grækenland.