Reisebrev fra Europeisk GIM-konference - Godal, Anne; Skrudland, Hilde (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2022)
Som «skårunger» på vår første konferanse, vil vi gjerne dele noen inntrykk fra den europeiske GIM konferansen holdt i Fredericia 21.- 25. september 2022 (inkl. prekonferanse). Konferansen ble utsatt i to år på grunn av pandemien. «Skårunger» er en betegnelse I Norge for "førstereisgutter på fiske".