Stafetten: En musikterapeut beretter - inspireret af en interesseret fagkollegas spørgsmål - Stenrøjl, Christian H. (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2022)
Christian H. Stenrøjl fortæller bl.a. om sit musikterapeutiske arbejde med eliteatleter.