Ny forskning i musikterapi: Marts 2022 - august 2022 - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2022)
I Ny forskning i musikterapi får du en kort opdatering på, hvad der har rørt sig i musikterapiforskningsmiljøet på Aalborg Universitet i halvåret siden sidste nummer af Tidsskriftet Dansk Musikterapi. Herudover får du indblik i den nyeste internationale forskning i musikterapi eller forskning, som har relevans for musikterapi.