Ny forskning i musikterapi: September 2022 - Februar 2023 - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2023)
Hanne Mette Ochsner Ridder opridser nogle af de væsentligste forskningsbidrag inden for musikterapifaget siden sidste tidsskrift udkom.