Nyt netværk sætter fokus på hvordan musikterapeuter arbejder med mennesker med autisme - Irgens-Møller, Ingrid (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2023)
Et indblik i ét af de mange musikterapifaglige netværk på tværs af landet.