Demenskoret giver håb, liv og sammenhold - Anderson-Ingstrup, Jens (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2023)
I denne artikel beretter Jens Anderson-Ingstrup om Demenskoret i Musikkens Hus i Aalborg. Koret er blevet til i et samarbejde mellem Musikkens Hus, Alzheimerforeningen og studerende og ansatte ved musikterapiuddannelsen på Aalborg Universitet. I artiklen beskrives de praktiske rammer samt de faglige og teoretiske baggrunde for koret.