Boganmeldelse: Åh disse minder: Melodibog - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2022)
Ældre Sagen har udgivet en sang- og dansebog med titlen ”Åh disse minder”. Til den er der også udgivet en melodibog. I forordet til melodibogen skriver Ældre Sagens direktør Bjarne Hastrup: ”Sang og dans er godt for både krop og sjæl. Når vi danser og synger sammen, bidrager vi til fællesskabet og oplever inklusion og tilknytning. Det styrker vores velbefindende og vejrtrækning, og det styrker vores erindringer, koordination og holder hjernen frisk.”