Boganmeldelse: Stemning - Musikalsk interaktion i demensomsorgen - Schmidt, Maria Gjerulff (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2022)
“Stemning - Musikalsk interaktion i demensomsorgen” er skrevet af Professor Hanne Mette Ochsner Ridder og cand.mag i musikterapi og ph.d. Julie Kolbe Krøier. Bogen er en praksisnær beskrivelse af, hvordan musikalsk samvær kan anvendes bevidst af medarbejdere i demensomsorgen.