Sårbarhed og sundhed: En perspektivering - Max Martin, Helle (Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund, 2021)
Dette essay beskriver fem perspektiver på, hvad sårbarhed er. De belyser på forskellig vis, hvordan sårbarhed opstår og vedligeholdes, hvordan sårbarhed op- leves og hvilke konsekvenser sårbarheden kan få.