Introduktion: Stoffer - Bjerge, Bagga; Oute, Jeppe (Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund, 2018)
I dette nummer af Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund sætter vi fokus på stoffer og stofbrug og forskellige sociale, kulturelle, ideologiske og/eller professionelle betydninger, funktioner og formål, stoffer kan have i forhold til sundhed og sygdom.