Brugerinddragelse: forhandlinger af autoritet, relation og viden - Jønsson, Alexandra Ryborg; Baker, Vibe Hjelholt; Jacobsen, Charlotte Bredahl; Pedersen, Line Hjøllund (Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund, 2015)
Brugerinddragelse er på alles læber i sundhedsvæsenet. Det står nedskrevet i hospitalernes værdiformuleringer, der bliver afholdt temadage og konferencer om patientinddragelse, der er øget politisk fokus på emnet, og både ledelse og frontpersonale nævner inddragelse som en afgørende kompetence i arbejdet med patienter. Men hvad ligger der egentlig i et så bredtfavnende begreb og hvorfor denne pludselige popularitet?