Fjernt og tæt på: Telemedicinens forskellige facetter - Bossen, Claus; Ballegaard, Stinne Aaløkke (Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund, 2014)
Introduktion til Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund