Tid og Kræft - Andersen, Rikke Sand; Obling, Anne Roelsgaard (Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund, 2014)
En introduktion til Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund nr. 20: Tid og Kræft.