Global sundhed i dansk perspektiv - Segal, Lotte Buch (Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund, 2023)
Boganmeldelse af Konradsen og Meyrowitschs "Global Sundhed i Dansk Perspektiv" (2022) skrevet af Lotte Buch Segal.