Refleksioner over spiritualitet i psykoterapi - Frøyr, Hanne (Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund, 2023)
I essayet påstås det, at spiritualitet og åndelighed er blevet udelukket fra psykologien, og at dette kan have den konsekvens, at mennesker ikke får den hjælp, de har brug for, når de er i krise og henvender sig til en psykolog. Der reflekteres over, hvad spiritualitet er, hvorledes den kan inddrages i psykoterapi, og hvilke krav det stiller til behandlerne.