Godt tre kilo: ny ordbog over Thy-dialekten - Lindholm, Johnny (Studier i Nordisk, 2026)
Anmeldelse af Torben Arboe (udg.). 2023. Thy Ordbog. Dialekter i Thy i mands minde på grundlag af Torsten Balles optegnelser i 1950–1970’erne. Illustrationer: Hans Møller. Thisted: Knakken. Bd. 1–2.