En museumsgenstands vej til Steno Museet - Andersen, Theresa Rømer (StenoMusen, 2024)
Hvordan finder en donationshenvendelse typisk sted? Og hvad sker der med en genstand, når den bliver indleveret på et museum? For at formidle disse processer lavede Theresa Rømer Andersen en video under sit praktikforløb i foråret 2023.