Spolorme og bloddyrkning - Lindberg, Cecilie Sonne (StenoMusen, 2021)
Steno Museets medicinhistoriske samlingsmedhjælper har på det seneste registreret en større indsamling fra Klinisk Mikrobiologisk Afdeling på Viborg Sygehus. Her fortæller hun om samlingen og sit arbejde.