Fantastiske farver – hvor kommer de fra? - Buhl, Hans (Stenomusen, 2019)
I Steno Museets nye videnskabshistoriske udstilling Det nysgerrige menneske er der et afsnit, som handler om, hvordan man har undersøgt og forstået de farver, som forskellige stoffer kan udsende. Her uddybes udstillingens fortælling.