Drageblodstræet lever videre i Væksthusene - Mikkelsen, Trine Bjerre (Stenomusen, 2025)
I september måtte gartnerne i Væksthusene desværre grave vores 60 år gamle ikoniske drageblodstræ (Dracaena draco) op.