Doktordisputatsen - Skydsgaard, Morten Arnika (Stenomusen, 2025)
Tidligere var en doktordisputats en forudsætning for at blive overlæge på et større hospital. Det kostede blod, sved og tårer for nogle læger, som arbejdede flere år på at opnå den fine titel dr.med.