Skoleelever er fremtidens rumingeniører - Rand, Sophie Aabjerg (Stenomusen, 2024)
Den danske ESA-astronaut Andreas Mogensens Huginnmission til Den Internationale Rumstation (ISS) har gjort rumfart til et højaktuelt emne. Det har vi også mærket på Science Museerne, som har været dybt involveret i ESEROs formidling af rumrejser. Her kan du læse om resultaterne af indsatsen.