Moderkagens fødsel - Larsen, Anne Sofie Bomholt (Stenomusen, 2024)
2.-3. november 2024 var Steno Museet fyldt med strikke- og hækleentusiaster, som var med til at forløse et stort og centralt element af den kommende udstilling Den Oversete Krop.