Videnskabsmand og husmor i Herning - Laustsen, Lene Marie (Stenomusen, 2007)
Herning Bibliotek fejrede Dansk Naturvidenskabsfestival lørdag den 30. september 2006. I den anledning mødte Steno Museet op med et videnskabsshow: Husmoderen, sæben og kampen mod bakterierne, fremført af det udklædte, umage par, videnskabsmanden Gry og husmoderen Lene.