Vinterferiens ekspeditionstema fortsætter - Jacobsen, Aase Roland (Stenomusen, 2007)
Indtil sommerferien kan publikum få viden om ekspeditioner og opdagelsesrejser ved at tage på rundtur i museet til de særlige udstillingsposter for at løse opgaver. I marts bliver der tre lørdage med foredrag om opdagelsesrejser. Endvidere fortsætter succesen med at give publikum mulighed for at skabe deres eget “ørige” af gamle kort.